Wie is Kunstdroom?

Hallo ik ben Anita van den Kieboom. De eigenaresse van Atelier Kunstdroom.

 

Als kind heb ik altijd veel getekend. Toen ik zo’n jaar of 10 / 11 was mocht ik van mijn ouders een schriftelijke tekencursus volgen. Ik sloot de cursus af met een diploma en een gemiddeld cijfer van een 8.

 

Jaren later heb ik een cursus Aquarelleren gevolgd, bij de Volksuniversiteit Oosterhout. Ik kreeg les van Anjo van Oosterhout, een bekende kunstenares uit Oosterhout. Omdat ik geen vervolg cursus kon doen bij de Volksuniversiteit ben ik bij Anjo van Oosterhout zelf terecht gekomen. Hier heb ik een aantal jaren met veel plezier geschilderd.

Rond 2006/2007 heb ik een tweejarige opleiding Leraar/lerares Meditatief Schilderen gevolgd. Hiervoor ben ik twee jaar lang, 2x in de maand naar Bilthoven gereden.

Rond die periode kwam ook de huidige atelier ruimte op mijn pad.

Momenteel ben ik 3x in de week te vinden in Den Hout en geef ik teken/schilderles. Zowel aan volwassenen als kinderen.

Sinds september 2016 volg ik ook zelf weer les enĀ  schilder ik bij de Academie Barteljee in Zwijndrecht. Ik wil hier vooral mezelf verder ontplooien omdat ik het gevoel had stil te blijven staan. Soms vragen mensen waarom ik daarvoor helemaal naar Zwijndrecht rijdt. Maar na eerst een online cursus gevolgd te hebben, en een kennismaking op een zaterdagochtend, had ik het gevoel ‘hier moet ik zijn, hier kan ik leren.’ En inderdaad in de korte tijd dat ik hier nu les volg heb ik al zoveel nieuwe dingen geleerd. Zoveel nieuwe inspiratie opgedaan.